Kunstnere

Der er mange forskellige spændende kunstnere som du kan købe forskelligt kunst som eksempelvis et litografi af. Indrammede litografier i en håndbygget ramme bag glas og med passepartout er noget der for alvor er ved at blive populært igen.

Nogen af de mest populære kunstnere er:

Michael Kvium

Michael Kvium blev født 15. november 1955 i Horsens. Michael Kvium er en dansk billedkunstner, der startede som karikaturtegner i 1973 på Horsens Folkeblad.

Kurt Trampedach

Kurt Trampedach blev født den 13. maj 1943 i Hillerød og døde i sit hjem i Sare som er beliggende i den franske del af baskerlandet den 12. november 2013.

Kurt Trampedach begyndte at studere på kunstakademiet i 1963 og fik i slutningen af 1960’erne sit kunstneriske gennembrud.

Poul Agger

Poul Agger blev født i 1936 i København. Poul Agger er billedhugger, maler og grafiker. Noget af det tydelige ved Poul Aggers malerier er de stærke kontraster.

Per Arnoldi

Per Arnoldi blev født 25. maj 1941 i København. Per Arnoldi er en selvlært / autodidakt kunstner som er kendt i det meste af verden. Per Arnoldi laver både skulpturer, malerier og meget anden kunst.

I 1975 kom Per Arnoldi første gang frem som plakatdesigner da han designede plakater for DSB.

Berta Moltke

Berta Moltke blev født 12. februar 1938 i Hellerup. Hende fulde navn er Berta Grete komtesse Moltke-Huitfeldt. Berta Moltke er maler og grafiker, som startede med at male landskaber og sidenhen begyndte at male mere surrealistiske portrætter.

Helge Ernst

Helge Ernst blev født i 1916 og er en selvlært / autodidakt maler. I 1938 debuterede Helge Ernst på Kunstnernes Efterårsudstilling.

Andre dygtige kunstnere er eksempelvis Esben Hanefelt og Asbjørn Lonvig.

Vil du gerne købe kunst fra en af disse kunstnere kan du finde eksempler på www.skipperens-rammer.dk eller du kan finde motiverne mange andre steder.